Achterhoek op glas

Breedband Ambassadeurs

Om alle bewoners in de buitengebieden van "Achterhoek Zuid" te kunnen bereiken en te kunnen informeren over de voordelen van glasvezel is het nodig om in direct contact met inwoners te komen. Dat kan de initiatiefgroep alleen nooit behappen. Daarbij geloven wij dat één-op-één contact met de bewoners makkelijker gaat via een "bekend gezicht uit de straat" dan met een onbekende.

Ambassadeurs zijn bewoners uit de buitengebieden van Oude IJsselstreek, Doetinchem, Montferland en Doesburg. Groot voorstanders van glasvezel, die niet de kans willen lopen dat de 50% niet gehaald wordt. Zich juist daarom volop willen inzetten om buren, vrienden, kennissen en anderen te overtuigen van de nut en noodzaak van een goede breedbandverbinding. Enthousiastelingen die er vol voor gaan en niet hun hand omdraaien voor het organiseren van een lokale aanmeldavond of het ondernemen van andere extra activiteiten. Bereid zijn om  dat op vrijwillige basis te doen. Met maar één doel voor ogen: zorgen dat de buitengebieden van "Achterhoek Zuid" glasvezel krijgt! 

Nu de Glasvezel buitenaf campagne aan de gang is, hebben zij de lijst van ambassadeurs overgenomen.

De volledige lijst van ambassadeurs is hier.

Help mee en word ambassadeur!

Om van ons initiatief een succes te maken hebben we ambassadeurs nodig!

Ambassadeurs hebben geen technische vaardigheden nodig, zij vormen een schakel tussen inwoners en de initiatiefgroep en zetten zich in om iedereen te informeren en enthousiasmeren voor ons initiatief. Zij hoeven niet het antwoord op alle vragen paraat te hebben, maar kunnen terugvallen op de initiatiefgroep. De initiatiefgroep zal op haar beurt de ambassadeurs voorzien van alle benodigde informatie en materialen.

Help ons mee met glasvezel in "Achterhoek Zuid" en word ambassadeur!